Louise De Meester zoekt Ieperlingen met een boeiend verhaal

Louise zoekt boeiende verhalen. © GF
Redactie KW

Studente Louise De Meester is voor een project op zoek naar Ieperlingen met een boeiend verhaal, mensen met een ‘karakterkop’, verzamelaars, bekende stadsfiguren, …

Louise De Meester (20) is studente Grafisch Ontwerp/Illustratie aan het Kask in Gent. Voor een project zal de jongedame de komende maanden vaak in de straten van Ieper vertoeven, waar ze op zoek gaat naar kleine, alledaagse dingen en de relatie tussen de stad en haar inwoners. Het zou haar bedoeling zijn om verschillende verhalen, beeldmateriaal en inspiratiebronnen te verzamelen die ze daarna in een eigen geïlustreerd verhaal zal gieten, aangevuld door haar eigen fantasie.

Louise is hiervoor op zoek naar Ieperlingen met een boeiend verhaal, mensen met een ‘karakterkop’, verzamelaars, bekende stadsfiguren, mensen die hele verhalen kunnen vertellen over de stad, mythes, huizen met speciale gevels of apart interieur,…

Humor en het alledaagse zijn dingen die Louise heel graag wil verwerken in haar project. Het is niet de bedoeling dat de zwaar beladen onderwerpen worden aangehaald, maar de leuke ‘leutige’ alledaagse dingen die de Ieperlingen bezighoudt.

(DB)

Ben je zo iemand of ken je iemand die deze jongedame kan helpen? Contacteer haar dan zeker via demeesterlouise3@hotmail.com of stuur haar een berichtje via de sociale media.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier