Louisa gezicht van Wizzy’s op het Stationsplein in Ingelmunster

Wizzy's van Louisa Verhelst foto FODI
Redactie KW

Wie langs het Stationsplein passeerde, bemerkte ongetwijfeld al dat er een nieuwe zaak is geopend waar vroeger Danscafé l’Amazonial was gevestigd. Louisa Verhelst opende er Café Wizzy’s.

Louisa (44) hield, samen met haar ex-man, negen jaar de snooker Biljart Palace in de Oostrozebekestraat open. Gebeten door de horecamicrobe zocht Louisa naar een nieuwe uitdaging en vond die in de uitbating van het café op het Stationsplein. “Klanten en vrienden noemen mij ‘Wizzy’ en dus is de naam van mijn zaak een afgeleide geworden. Ik moest dus helemaal niet lang nadenken hoe ik mijn nieuwe zaak zou noemen. Het was de bedoeling dat ik op deze locatie een nachtcafé zou uitbaten met dansmuziek en ambiance, thema-avonden met dj’s, verjaardagsfeestjes, uitzenden van voetbalwedstrijden, enzomeer. De coronacrisis heeft daar echter anders over beslist. Mijn openingsuren zijn nu dagelijks van 16 tot 1 uur, met sluitingsdag op dinsdag. Iedereen is welkom, zowel jong als oud. Leute en plezier maken staat bij Wizzy’s centraal.”

Het assortiment drank bij Wizzy’s is zeer uitgebreid. Van bier, wijn, bubbels, sterke drank tot cocktails en mocktails in een gezellig en tof kader. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje vooraan buiten op het terras. Binnen is er airco voorzien. Wie een gokje wil wagen, kan vanaf midden augustus ook in deze zaak terecht. (Patrick D.)

Info: Facebookpagina Wizzy’s – 0499 16 06 77.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier