https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Lokaal in Roeselare pakt in september elke vrijdag uit met Oogstfeesten

Thomas Dubois

Lokaalmarkt Roeselare pakt elke vrijdag in september uit met de Oogstfeesten. “Op vrijdag 3 september wordt het startschot gegeven met een gratis kilo aardappelen voor elke klant”, vertelt marketeer Hanne Dewaele.

De wekelijkse, overdekte versmarkt met producten van lokale boeren en producenten organiseert opnieuw de Oogstfeesten. Met elke vrijdag in september een leuke actie of festiviteit. Marketeer Hanne Dewaele licht toe: “De Oogstfeesten starten op vrijdag 3 september met een gratis kilo aardappelen voor elke klant. Tijdens de tweede week zetten we het schooljaar fit in: alle kindjes met boekentas krijgen een gezond tussendoortje. En tegelijk zetten de boeren en producenten een minder bekend product in de kijker.

Op vrijdag 17 september maakt elke klant – die bij minimum vier marktkramers aankopen doet – kans op een van de tien Lokaalmarkt waardebonnen. Eindigen doen we in schoonheid: op vrijdag 24 september vieren we het begin van de herfst met circusanimatie voor de jongsten en met kaas en wijn voor de volwassenen. Voor ieder wat wils dus”, klinkt het.

Wekelijkse, overdekte versmarkt

Lokaalmarkt Roeselare vindt elke vrijdag plaats van 15 tot 19 uur. Op de overdekte versmarkt met bar en kinderhoek bieden lokale boeren en producenten verse producten aan. Het is zowel mogelijk om fysiek naar de markt te gaan als om tijdens de week je producten te bestellen en op te pikken. Meer info op www.lokaalmarkt.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.