Via ereschepen en hoofdgeneesheer Herwig Vollon vernam burgemeester Marc Vanden Bussche dat het ziekenhuis op zoek is naar maskers. Ze werden vandaag bij dokter Vollon afgeleverd door de technische diensten.

Al eerder waren er afspraken gemaakt dat Koksijde, De Panne en Nieuwpoort ook extra bedden zouden garanderen voor schakelzorg om zowel corona- als andere patiënten op te vangen. Koksijde vond daartoe hotel Domein Westhoek onmiddellijk bereid. Voorlopig heeft het ziekenhuis nog geen nood aan extra bedden. "Eens te meer 'tope sterk' in deze moeilijke tijden", besluit de burgemeester.

Via ereschepen en hoofdgeneesheer Herwig Vollon vernam burgemeester Marc Vanden Bussche dat het ziekenhuis op zoek is naar maskers. Ze werden vandaag bij dokter Vollon afgeleverd door de technische diensten. Al eerder waren er afspraken gemaakt dat Koksijde, De Panne en Nieuwpoort ook extra bedden zouden garanderen voor schakelzorg om zowel corona- als andere patiënten op te vangen. Koksijde vond daartoe hotel Domein Westhoek onmiddellijk bereid. Voorlopig heeft het ziekenhuis nog geen nood aan extra bedden. "Eens te meer 'tope sterk' in deze moeilijke tijden", besluit de burgemeester.