Lo-Reninge vrolijkt inwoners op met gratis viooltjes

Redactie KW

Om de inwoners te steunen tijdens de coronacrisis en om iedereen te danken voor de inspanningen, schenkt het stadsbestuur aan elk gezin een bakje viooltjes. Bloemisterij Dequeker doet daar nog een gratis potje bovenop.

De technische dienst is vandaag gestart met de thuisbezorging van de viooltjes en gaat daar morgen mee door. Alle inwoners krijgen ook een brief in de bus. In de brief dankt het gemeentebestuur in de eerste plaats alle zorgverstrekkers, in WZC Zilvervogel, in de thuiszorg, de verpleging, als arts of mantelzorgers. Er is ook dank voor de gemeentelijke medewerkers die trouw op post blijven én voor iedereen die zich aan de opgelegde regels houdt.

Als motivatie om nog eventjes door te bijten

“In deze turbulente periode wil het stadsbestuur jullie allen een hart onder de riem steken. Met de lente in het land schenken we jullie graag een bloemetje. Als steun voor de geleverde inspanningen, maar ook als motivatie om nog eventjes door te bijten. Geef het een zichtbare plek waarmee we de solidariteit en de samenwerking een gezicht kunnen geven.”

We zien heel wat mooie initiatieven ontstaan, ook in Lo-Reninge. Dat is hartverwarmend. De gemeente ondersteunt deze initiatieven waar het kan. Want ook in deze zeer bijzondere tijden zijn we er voor u. We verwijzen graag nog eens naar #LoReningeHelpt, waarbij we de medewerking van iedereen goed kunnen gebruiken. Hebt u hulp nodig of kent u iemand die hulp kan gebruiken, surf dan naar de site of bel 058 28 80 20.” (VDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier