Literair talent geniet van Toast Literair in Moorslede

(foto JS) © ©Jan STRAGIER
Redactie KW

Ruim 100 aanwezigen genoten op zondag 19 januari in het jeugdcentrum De 4Link van Toast Literair, de jaarlijkse activiteit van het Moorsleedse Davidsfonds.

De ontbijttafel in het jeugdcentrum werd gedekt voor 105 enthousiaste eters. Zij genoten van een rijkelijk ontbijtbuffet. Daarna zorgde het bestuur van het Davidsfonds voor een leuk intermezzo met ‘buren van ver en dichtbij’. De 26 genomineerden voor de Junior Journalistwedstrijd wachtten vol spanning de proclamatie af.

Vijf jonge auteurs uit de vrije basisschool De Bunderboog en de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier werden geselecteerd. Ocean Vandorpe uit het zesde leerjaar van de gemeentelijke basisschool schreef uiteindelijk het beste opstel. Hij mocht een boekenpakket in ontvangst nemen. Voor alle andere genomineerden lag er een jeugdboek klaar en de directies van Klavertje Vier, De Bunderboog en ‘t Brugske in Slyps kregen elk een schoolbib-bon ter waarde van 40 euro. Na de prijsuitdeling genoten alle aanwezigen nog van een glaasje. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier