Lisa Leman viert 5 jaar carrière met liveconcert in Staden

(foto JCR)
Redactie KW

Zangeres Lisa Leman staat vijf jaar op de planken. Ze viert dit met een liveconcert op zaterdag 8 juni in Het SWOK. Naast Lisa zelf treden nog een pak collega-artiesten op.

“De vorige jaren organiseerde ik telkens een fanbal”, vertelt Lisa Leman. “Omdat vijf jaar carrière toch wel iets speciaals is, besloten we voor een ander concept te kiezen. We opteerden voor een concert waarbij ik met een live-band op het podium sta. De Laladu Band zal me tijdens mijn optreden begeleiden.”

Daarnaast zijn er ook nog wat verschillen met het klassieke fanbal dat Lisa elk jaar gaf. “Op mijn fanbal was er elk jaar gelegenheid tot eten”, legt Lisa uit. “Tot nu toe serveerden we elk jaar stoofvlees met frietjes. Dit keer gaan we voor beenhesp op de barbecue met frieten en groentjes. Vooraf serveren we ook een bijzonder lekkere aperitief.”

Ook de locatie voor het concert is nieuw. “We kozen dit keer voor Het SWOK omdat dit ons een iets betere locatie lijkt dan zaal Blommenhof”, weet Lisa. “Vooral op gebied van parkeergelegenheid lijkt Het SWOK een betere optie. Nu al zijn er immers goed 280 zitplaatsen gereserveerd.”

Catwalk tussen publiek

“Omdat iedereen het concert in optimale omstandigheden zou kunnen volgen, hebben we ook gezorgd voor een soort catwalk die tussen het publiek loopt.”

Naast Lisa treden ook een pak collega-artiesten op. Er zijn optredens voorzien van Steve Tielens, Kurt Crabbe, Bandit, Johan Veugelers, Jake, Tamara & Tom, Jan Wuytens en Gregory.

Lisa Leman in Concert vindtplaats op zaterdag 8 juni in gc Het SWOK in de Ooststraat 4. De deuren gaan om 17.30 uur open, de maaltijd vangt om 18.30 uur aan, de show start om 20 uur. Tickets voor show met eten kosten 20 euro. Wie enkel de show wil bijwonen, betaalt 15 euro. (BCH)

Info en reservatie: Thomas Devooght; 0473 60 08 93 of Lisa Leman; 0476 61 97 04.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier