Lis & Lou is een webshop voor outlet kinderkledij

Deborah Carrein onderscheidt zich van andere webshops.© ED
Deborah Carrein onderscheidt zich van andere webshops.© ED
Redactie KW

Deborah Carrein (31) uit Aalbeke lanceerde vorige week haar webshop Lis & Lou met als aanbod outlet kinderkledij en nieuwe accessoires.

Deborah Carrein groeide op in Marke en woont nu met haar verloofde David Decourselle en de kinderen Alice (4,5) en Cilou (2) in Aalbeke. Ze volgde een kappersopleiding en ging daarna drie jaar in Okay in Bissegem werken. Dan volgde ze een HBO-opleiding management assistent. Ze werkt al tien jaar op de klantendienst van Roularta waar ze de afhandeling van de lezerswedstrijden doet.

Op haar Facebookgroep, waar ze de kledij van haar kinderen verkoopt, heeft Deborah al meer dan 700 leden. “Ik vond het leuk foto’s te nemen en kledij te verkopen en ik had al eens laten vallen dat ik daar graag iets mee wou doen.” Deborah ging op zoek naar iets waarmee ze zich kon onderscheiden van de vele webshops voor kinderkledij. Dat kon met outlet kinderkledij.

“Zelf heb ik graag dat mijn kinderen mooi gekleed zijn, maar als je de volle pot moet betalen, kan dat best prijzig zijn. Het nadeel aan outletshops is dat er soms lange rijen staan of dat alles op een hoop ligt.”

Als je de volle pot moet betalen voor kinderkleding kan dat best prijzig zijn

Vorig weekend werd de webshop www.lisenlou.be gelanceerd. De naam vond Deborah in de afkortingen van de namen van haar kinderen. “De webshop is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en met duidelijke foto’s.” Voortaan kan je bij Deborah het hele jaar door voordelig kwalitatieve kledij voor kinderen van 1 tot 8 à 10 jaar kopen met kortingen van 40 tot 70 procent. De gekozen kledij kan je gratis afhalen bij Deborah in Aalbeke of wordt opgestuurd naar een afhaalpunt of aan huis geleverd via Bpost of DPD. Vanaf 100 euro is de verzending gratis.

Hippe fluohesjes

Deborah kiest bij de merken zelf de kledij die ze wil verkopen. De merken waar ze nu al mee werkt, zijn het Italiaanse EMC dat voor meisjes met veel strikjes en frulletjes werkt en een stoere jongenscollectie heeft en Vin Rose dat iets sportiever maar toch gekleed is. “Hoe groter de zaak word, hoe meer merken ik er kan bijnemen”, zegt Deborah.

De outlet kinderkledij combineert Deborah met een nieuwe collectie accessoires zoals kniekousjes voor jongens en voor meisjes, bretellen voor jongens en hippe fluohesjes. “Ik hoor in de scholen dat kinderen meer zorg dragen voor hun fluohesje als het iets hipper is.” Deborah plant net voor het begin van het schooljaar nog een actie met fluohesjes. (ED)

Op de Facebookpagina Lis & Lou en op Lisenlou op Instagram kan je alle nieuwtjes volgen. Je kan Deborah ook bereiken via info@lisenlou.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.