Lions Club Oostkamp nodigt The Scabs uit op haar fundraising event

Louis Strobbe, Godfried Vandemoortele en Wim Devriese nodigen iedereen op zaterdag 27 april uit naar het optreden van The Scabs in het Concertgebouw. © PH
Redactie KW

Lions Oostkamp haalt op zaterdag 27 april om 20 uur The Scabs naar het Brugse Concertgebouw. Guy Swinnen & Frankie Saenen komen in een ijzersterke bezetting hun grootste hits spelen ten voordele van de Sociale- en Culturele commissie van Lions Oostkamp.

Het concept van fundraising is eigenlijk heel eenvoudig. Door zelf fondsen te werven, kan de serviceclub geselecteerde lokale projecten financieel ondersteunen. Dat zijn er in Oostkamp en Beernem al heel wat en er komen er binnenkort zelfs nog enkele bij.

“Willy Willy, de rocker van het eerste uur is niet meer, maar dat zal het concert enkel unieker maken”, vertelt Wim. “De band heeft voor deze gelegenheid enkele verrassingen klaar. Het wordt een rockshow die geen fan zal willen missen. Wie naast de voorstelling, achteraf ook nog de receptie wil meemaken betaalt 65 euro.”

Toegangskaarten voor dit concert kunnen aan 39 euro aangekocht worden bij Wim Devriese (0475 89 61 96), voorzitter van de Sociale Commissie (wim@meubelendevriese.be).

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier