Lions Club Heuvelland schenkt knutselpaketten voor kansarme gezinnen

Carine Delporte, de echtgenote van burgemeester Evrard met schepen Melanie Verdru, bij het speelgoed dat Lions Club Heuvelland aan Mesen schonk voor kinderen die het wat minder breed hebben. © foto EF
Redactie KW

Lions Club Heuvelland overhandigde aan de sociale dienst van de stad Mesen een aantal knutselpaketten. Deze worden dit weekend bezorgd aan enkele kansarme gezinnen.

“We willen in deze coronatijden niemand van onze inwoners aan hun lot overlaten”, zegt de bevoegde schepen Melanie Verdru. “De knutsel paketten moeten de gezinsband versterken en de verveling van de kinderen tegengaan.”

De bedeling van de paketten kadert in het project ‘Bloei’ in 2017 opgestart door Lions Club Heuvelland waarbij de serviceclub aan de stad Mesen vraagt om een aantal noden en wensen door te spelen om daar dan een gevolg aan te geven. “Op die manier willen we iets doen aan de ontplooiingskansen van kinderen uit kwetsbare gezinnen in de streek.

Mesen toonde voorbije dagen hoe sterk het begaan is met de inwoners in deze coronatijden. De schepenen met de burgemeester voorop, bezorgden vorige zondag paaseieren aan de kinderen en de seniorenraad had een potje confituur mee voor alle senioren. Met vlaggen aan het stadhuis bedankte de burgemeester Sandy Evrard eerder al alle zorgverleners. (MDN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier