Lingerie Lynn wordt Lynn-Lingerie By Carine

Zaakvoerster Carine Meersschaert in haar lingeriezaak. © BRU
Redactie KW

Na 40 jaar heeft Lingerie Lynn aan de Sint-Michielsweg 5 een nieuw gezicht. Carine Meersschaert (54) die zelf 13 jaar in de lingeriezaak werkte als bediende verkoop, maatwerk en herstellingen nam sinds 1 september de fakkel over.

Carine is afkomstig uit Harelbeke en volgde de richting snit en naad. Na zelf tien jaar een zaak in haute couture te hebben gehad, ging Carine aan de slag als werkneemster bij Lingerie Perfecta te Zwevegem. Toen deze zaak werd stopgezet kwam ze bij lingerie Lynn terecht. “Lingerie is een branche die me geweldig aanspreekt”, vertelt Carine. “Mijn huidige vakkennis is gegroeid uit de jarenlange ervaring en specialisatie die ik kon opdoen. Mijn kennis en service ter beschikking kunnen stellen van klanten is daarbij mijn sterkste troef, net als het constant op zoek gaan naar betaalbare, kwalitatieve onderkledij.” Bij Lynn-Lingerie By Carine is onderkledij te vinden voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast zijn ook klanten met een maatje meer of zij die op zoek zijn naar een combiné of corsetterie er aan het juiste adres. “Omdat niet iedereen in staat is om onze zaak te bezoeken, voorzien wij ook huisbezoeken”, gaat Carine verder. “Met een eenvoudig telefoontje kan een afspraak worden vastgelegd, ofwel voor een bezoek aan de zaak of een thuisbezoek. Ondanks het trouwe klantenbestand dat we al hebben, verwelkomen we uiteraard nog steeds nieuwe klanten!” (BRU)

Een bezoekje brengen aan Lynn-Lingerie By Carine kan van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 18.30 uur. Op zaterdag is de zaak doorlopend open tussen 10 en 18 uur. Online is Lingerie Lynn bij Carine terug te vinden op www.lynn-lingerie.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier