Lindsey en Bart openen Lily’s Fashion in Izegemse Gentsestraat

Lindsey Baekeland en Bart Bourgeois in Lily's Fashion: "Lily's Fashion richt zich op dames van 22 jaar en ouder." © Frank
Redactie KW

In de Gentsestraat 4 openen Lindsey Baekeland en Bart Bourgeois dit weekend Lily’s Fashion.

In het pand tegenover de Marktstraat was vroeger Deciniatuur gevestigd, maar Isabel Decin verhuisde met haar zaak naar de Roeselaarsestraat 104. Deze week legden Lindsey en Bart nog de laatste hand aan de inrichting van de winkel. “We doen dit echt als koppel. We zijn een nieuw samengesteld gezin met drie kinderen: Debbie (23), Robbie (19) en Anaïs (10). Zelf werkte ik 15 jaar voor Tupperware en heb zo ervaring in de verkoop.”

Dames vanaf 22 jaar

“Mijn man en ik wilden graag samen een zaak en dat is dus Lily’s Fashion geworden. Lily is gewoon een naam die we graag horen, de Fashion werd eraan toegevoegd om ons ook vlot via het internet te vinden.”

Lily’s Fashion richt zich op dames van 22 jaar en ouder. “We hebben een breed gamma aan maten, van extra small tot 3XL. En we konden ook drie Nederlandse merken strikken. Smashed Lemon is erg kleurrijk, Zoso is een sportief merk en Enjoy biedt een mix voor jong en iets ouder. Verder verkopen we ook leuke handtassen en een basiscollectie aan juwelen.”

Opendeurweekend

De winkel is op maandag en dinsdag gesloten, van woensdag tot en met zaterdag kun je er terecht en ook elke eerste zondag van de maand.

Dit weekend (tot zondag 18 uur) is er een opendeurweekend. (WVS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier