Lindsay in De Kleine Beer in Beernem : “Het is voor mij ook een beetje spannend”

Lindsay vond het spannend om na al die maanden terug te mogen optreden. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Lindsay uit Denderhoutem sloot de Paraschol-optredens af in de zaal van O.C. De Kleine Beer in Beernem. De zangeres gaf toe dat dit optreden voor haar ook een beetje spannend was.

Even na 20 uur betrad Lindsay het podium. De zangeres begon met ‘7x goed, 7x slecht’. Meteen kreeg ze het publiek mee dat spontaan meedeed, terwijl ze rustig op hun stoel bleven zitten. Na het nummer ‘Niet voor even’ sprak Lindsay het publiek toe. “Het is voor mij ongeveer zes maanden geleden dat er een écht optreden is geweest. Het is voor mij dus nu ook een beetje spannend. Het doet heel veel deugd om jullie hier allemaal terug te zien. Eén van de liedjes die ik meebracht, is een nummer dat past in deze tijd, want wie had ooit durven denken dat er zolang geen optredens mochten plaatsgrijpen, dat er zoveel aan het gebeuren is in deze wereld, maar één ding is zeker : De klok tikt door”, zegt Lindsay, waarna ze dit liedje bracht voor het publiek. De zangeres zong ook ‘Jolene’, ‘Kleine prinses’ (een verwijzing naar haar lief dochtertje Lisa-Marie dat op 1 september start in het eerste kleuterjaar), ‘Van ‘s morgensvroeg’, ‘Bella Romantica’, ‘Deze nacht mag eeuwig duren’, ‘Kalispera’, ‘Ga met me mee’ en ‘Tijd voor gezelligheid’. Lindsay zong als bis ‘Ik lig nog te dromen’ en ‘Ik weet nog wat ik zei’.

Lindsay genoot van haar optreden.
Lindsay genoot van haar optreden.© PADI/Daniël

Met Lindsay sloot Concertevents de Paraschol-optredens af. Of er in de toekomst nog volgen, staat nog niet vast. Een organisator moet immers in coronatijden met zoveel rekening houden én het moet inderdaad ook financieel nog wat haalbaar zijn. Toch bleven Willy en Sofie van Concertevents niet aan de zijlijn staan, maar besloten ze in coronatijden – met constant andere nationale richtlijnen – iéts te doen voor de Vlaamse artiesten en dus werd het concept Paraschol uit de grond gestampt. Een mooi event met sterke artiesten voor helaas maar een beperkt publiek. Vanaf 1 september moet er maar één meter meer tussen twee personen zijn, maar of dat voor heel wat concertorganisatoren al voldoende is om terug in te zetten op optredens is een andere vraag. (PADI)

www.concertevents.be

Een diepe buiging als dankjewel, omdat het publiek de coronamaatregelen respecteerde.
Een diepe buiging als dankjewel, omdat het publiek de coronamaatregelen respecteerde.© PADI/Daniël

De superfans Adeline en Guido Vandeweghe uit Pittem.
De superfans Adeline en Guido Vandeweghe uit Pittem.© PADI/Daniël

Op de foto Conny Vermaut uit Torhout, Erwin Haelters, Stefanie Haelters en Stefanie Van Beneden uit Maarkedal.
Op de foto Conny Vermaut uit Torhout, Erwin Haelters, Stefanie Haelters en Stefanie Van Beneden uit Maarkedal.© PADI/Daniël

Robert Vermeire en Christa Ornelis uit Beernem. Robert is bekend als de gewezen wereldkampioen cyclocross.
Robert Vermeire en Christa Ornelis uit Beernem. Robert is bekend als de gewezen wereldkampioen cyclocross.© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.