"Vipo liep naar het rondpunt aan de Houthulststraat",vertelt Liliane. "Hij kwam in een tuin van een huis terecht die zich aan het rond punt bevindt. De bewoners van het huis merkten mijn hondje op en probeerden vruchteloos om het in hun garage op te sluiten."

"Enige gezelschap"

"Nadien kwam Vipo achter de Gemeenteschool terecht om uiteindelijk in de Ieperstraat te belanden. Een kassierster van warenhuis Aldi wist me te vertellen dat ze zondagnamiddag in de Ieperstraat passeerde en Vipo midden op de weg zag lopen. Daarop zou iemand Vipo van straat gehaald hebben en hem meegenomen hebben."

Liliane (81) is er het hart van in. "Ik ben al aan een flink aantal woningen in de Ieperstraat gaan aanbellen om te vragen of bewoners zondagnamiddag Vipo of de mensen die hem meenamen opgemerkt hebben", aldus Liliane. "Vorig jaar is mijn man overleden en Vipo is mijn enige gezelschap in huis. Ik ben sinds Vipo vermist is al een kilo verloren door het gemis." Liliane heeft Vipo al goed acht jaar. "Hij is gechipt, maar de chip vermeldt nog het adres van de vorige eigenaar", aldus Liliane. "Vipo moest bij zijn vorige baasjes noodgedwongen weg. Op vraag van dierenarts Lieven Top heb ik hem toen geadopteerd."

Tips meer dan welkom

Liliane heeft jammer genoeg geen foto van haar hond. "Het is een klein zwart hondje met lang haar", weet Liliane, "Hij heeft een witte vlek aan de nek en heeft een pluimstaart en is ook bijzonder schichtig." Liliane vraagt de mensen die zich over Vipo ontfermd hebben om zich zo spoedig mogelijk te melden. Dat kan via 051/70.29.76.

"Als die mensen Vipo terug willen bezorgen en dat anoniem willen doen, kunnen ze Vipo 's nachts over het poortje van mijn woning in de Cardijnlaan 17 zetten." Ook wie meer weet over de verblijfplaats van Vipo of het hondje ergens opgemerkt heeft kan op hetzelfde telefoonnummer terecht.

(BCH)

"Vipo liep naar het rondpunt aan de Houthulststraat",vertelt Liliane. "Hij kwam in een tuin van een huis terecht die zich aan het rond punt bevindt. De bewoners van het huis merkten mijn hondje op en probeerden vruchteloos om het in hun garage op te sluiten.""Nadien kwam Vipo achter de Gemeenteschool terecht om uiteindelijk in de Ieperstraat te belanden. Een kassierster van warenhuis Aldi wist me te vertellen dat ze zondagnamiddag in de Ieperstraat passeerde en Vipo midden op de weg zag lopen. Daarop zou iemand Vipo van straat gehaald hebben en hem meegenomen hebben."Liliane (81) is er het hart van in. "Ik ben al aan een flink aantal woningen in de Ieperstraat gaan aanbellen om te vragen of bewoners zondagnamiddag Vipo of de mensen die hem meenamen opgemerkt hebben", aldus Liliane. "Vorig jaar is mijn man overleden en Vipo is mijn enige gezelschap in huis. Ik ben sinds Vipo vermist is al een kilo verloren door het gemis." Liliane heeft Vipo al goed acht jaar. "Hij is gechipt, maar de chip vermeldt nog het adres van de vorige eigenaar", aldus Liliane. "Vipo moest bij zijn vorige baasjes noodgedwongen weg. Op vraag van dierenarts Lieven Top heb ik hem toen geadopteerd."Liliane heeft jammer genoeg geen foto van haar hond. "Het is een klein zwart hondje met lang haar", weet Liliane, "Hij heeft een witte vlek aan de nek en heeft een pluimstaart en is ook bijzonder schichtig." Liliane vraagt de mensen die zich over Vipo ontfermd hebben om zich zo spoedig mogelijk te melden. Dat kan via 051/70.29.76."Als die mensen Vipo terug willen bezorgen en dat anoniem willen doen, kunnen ze Vipo 's nachts over het poortje van mijn woning in de Cardijnlaan 17 zetten." Ook wie meer weet over de verblijfplaats van Vipo of het hondje ergens opgemerkt heeft kan op hetzelfde telefoonnummer terecht.(BCH)