De chauffeur van de wagen zou zijn steunpoten niet goed hebben geplaatst waardoor het hele ding door het gewicht kantelde. Er raakte niemand gewond bij het ongeval en er was, naast de schade aan de wagen, geen verdere schade. "Het had veel erger kunnen zijn", reageert een buurtbewoner. Het moet kort voor 9 uur gebeurd zijn."

"Ik kwam de straat ingereden rond 9 uur en toen was het ongeval net gebeurd. De school was een half uur eerder gestart. 's Morgens lopen hier veel kinderen langs. Gelukkig gebeurde het ongeval niet net op dat moment. Anders konden de gevolgen erger geweest zijn."

(JRO)

De chauffeur van de wagen zou zijn steunpoten niet goed hebben geplaatst waardoor het hele ding door het gewicht kantelde. Er raakte niemand gewond bij het ongeval en er was, naast de schade aan de wagen, geen verdere schade. "Het had veel erger kunnen zijn", reageert een buurtbewoner. Het moet kort voor 9 uur gebeurd zijn." "Ik kwam de straat ingereden rond 9 uur en toen was het ongeval net gebeurd. De school was een half uur eerder gestart. 's Morgens lopen hier veel kinderen langs. Gelukkig gebeurde het ongeval niet net op dat moment. Anders konden de gevolgen erger geweest zijn."(JRO)