Liftend naar Lourdes en huwelijk als Rode Duivels WK winnen

Redactie KW

De Gezinsbond Pollinkhove vertoont alle wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm in zaal Concorde. De vereniging riep de supporters ook op om uitdagingen aan te gaan indien de Rode Duivels het WK winnen.

“Zo gaan enkele jonge meiden al liftend naar Lourdes als de Rode Duivels de wereldtitel pakken”, overloopt Katrien Cailliau van de Gezinsbond. “Iemand anders belooft dan weer om in zijn pyjama te gaan werken. En twee mannen willen tegen 1 juli 2019 opa worden. Indien dit lukt, dan betaalt de verliezende opa de babyborrel bij WK-winst van de Belgen. Iemand anders beloofde dan weer om zijn vriendin met wie hij al jarenlang samenwoont ten huwelijk te vragen.”

Ook de Gezinsbond zelf laat zich niet onbetuigd. “Wij springen samen met iedereen die dat wil in de zwemvijver op Hoeve Maedelstede als België wereldkampioen wordt”, besluit Katrien Cailliau. “Maar bij het eventueel uitvoeren van de andere uitdagingen zullen we ook aanwezig zijn.” Dan moeten de Rode Duivels vrijdag wel eerst voorbij Brazilië geraken. Ook die wedstrijd is live te volgen op groot scherm in zaal Concorde. De deuren gaan open om 19 uur.

(KVCL / foto GF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.