‘Liften, de muzikale komedie’ met choreografe Evelyne Delameillieure uit Lichtervelde

Patrick Depypere

Tot en met zaterdag 22 februari kan je nog terecht in Damme, Dendermonde, Heist-op-den-Berg, Mol, Waregem, Knokke-Heist, Izegem en Gent om te genieten van de muzikale komedie Liften is een organisatie van Event Team.

Liften is een hilarische en ontroerende voorstelling over vriendschap, schoonheid en vooroordelen met een sterke cast, waaronder Katrien De Becker, Dorothy Wuyts, Gerdy Swennen, Barbara De Jonge, Tim Asselman én Evelyne Delameillieure uit Lichtervelde, bekend van Het Witte Paard, ook nu bekend als choreografe voor deze productie. Evelyne speelt eveneens mee en neemt de rol van Jennifer voor haar rekening.

Net na de première van Liften zei Evelyne : “Toen ik achttien jaar was, volgde ik vier jaar een professionele opleiding dans in Rotterdam. Eens terug in België gaf ik les en danste ik. Ik kwam in ‘t Colisée in Blankenberge terecht. Een vriendin van mij is een gemeenschappelijke vriendin van Olivier De Meyer van Event team. Zo ben ik ook bij Olivier geraakt. Ik gaf een paar lesjes in zijn school. Hij vroeg of ik het zag zitten om de choreografie te doen voor Liften en ook voor Arthur. Ik mag ook meedansen. Of ik in de toekomst dat nog verder zal doen ? Natuurlijk, ik kan maar dat”, lacht Evelyne. “Ik studeerde daarvoor. Het is dus logisch dat ik me daarvoor verder inzet. Ik deed ook al de choreografie van Jacky Lafon in Het Witte Paard in Blankenberge. Ik heb dus al enkele zaken op mijn palmares staan.” (PADI)

Info en tickets : www.event-team.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.