Liesbeth opent schoonheidssalon Liestique op de Bosmolens

Liesbeth Dejonghe opende Liestique in de Meensesteenweg. Grootvader Georges Gheysens is trots op zijn kleindochter. © foto Frank
Redactie KW

Liesbeth Dejonghe startte op 18 mei met haar nieuw schoonheidssalon ‘Liestique’ in de Meensesteenweg 228 op de Bosmolens. “Normaal was ik begin maart al begonnen, maar door de coronacrisis moest ik dat uitstellen”, zegt Liesbeth.

Liesbeth Dejonghe (24) is de partner van Björn Casteleyn, die in Oostnieuwkerke carrossier is. “Ik studeerde aan het Viso Roeselare mode en verkoop”, zegt ze. “Daarna volgde ik nog een opleiding pedicure, kunstnagels en schoonheidszorgen aan Syntra West in Kortrijk.”

In september 2019 begon Liesbeth in de Heulsestraat in Lendelede met schoonheidszorgen. “Tot Björn en ik in de Meensesteenweg een geschikte woning vonden, waar ik ook mijn zelfstandige praktijk kon inrichten. Begin maart zou ik starten met ‘Liestique Nails & Beauty’. De coronacrisis zorgde er echter voor dat ik van begin maart tot iets over halfweg mei niet kon werken. Pas vanaf 18 mei mocht ik definitief van start gaan, met uiteraard alle voorzorgsmaatregelen van de Veiligheidsraad”, vertelt ze.

Hopelijk is die nare periode nu definitief voorbij en kan ik nu wel met zekerheid de nodige afspraken maken voor een van de vele behandelingen zoals gelaatsverzorging, make-up, massage, ontharing, pedicure, manicure, kunstnagels…”

Bekende Lendeledenaar

Liesbeth is de kleindochter van de ex-burgemeester van Lendelede Georges Gheysens. “De dochter van mijn dochter Griet”, vult Georges aan. “De wijk Bosmolens, waar Liesbeth nu als zelfstandige schoonheidsspecialiste werkt, doet me trouwens herinneren aan mijn jeugdjaren. Ik was Chiroleider op de parochie De Bosmolens tot mijn 21ste. En mijn zus was directrice van de Heilige Familieschool.” (IB)

Info: Liesbeth van ‘Liestique Nails & Beauty’ werkt uitsluitend op afspraak via 0498 31 12 22. Je vindt de nodige info op Facebook en Instagram

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.