Na een zoektocht van meer dan twee maanden werd het lichaam afgelopen vrijdag gevonden. De 38-jarige dame uit de Stationsstraat in Beernem was al sinds zaterdag 3 augustus spoorloos. Enkele dagen na haar verdwijning werd het gebied tussen de E40 en het kanaal Gent-Brugge-Oostende al afgezocht, onder meer met gebruik van speurhonden en een politiehelikopter. Er werd ook naar haar gezocht in het Bulskampveld. Telkens zonder resultaat.

Monique Willart, die Nederlandse roots had, werkte enige tijd bij de dienst Leefmilieu van de Stad Brugge, waar ze actief was in het stadslabo en onder meer geluidsmetingen verrichtte. De doodsoorzaak is nog niet bekend, maar de politie en het parket spreken niet van kwaad opzet.

Na een zoektocht van meer dan twee maanden werd het lichaam afgelopen vrijdag gevonden. De 38-jarige dame uit de Stationsstraat in Beernem was al sinds zaterdag 3 augustus spoorloos. Enkele dagen na haar verdwijning werd het gebied tussen de E40 en het kanaal Gent-Brugge-Oostende al afgezocht, onder meer met gebruik van speurhonden en een politiehelikopter. Er werd ook naar haar gezocht in het Bulskampveld. Telkens zonder resultaat. Monique Willart, die Nederlandse roots had, werkte enige tijd bij de dienst Leefmilieu van de Stad Brugge, waar ze actief was in het stadslabo en onder meer geluidsmetingen verrichtte. De doodsoorzaak is nog niet bekend, maar de politie en het parket spreken niet van kwaad opzet.