De hulpdiensten rukten meteen uit, maar konden enkel het overlijden van het slachtoffer vaststellen. Het lichaam werd uit het water gehaald door duikers van de brandweer. Politie en parket zijn een onderzoek gestart. Het is goed mogelijk dat het slachtoffer elders in het kanaal in het water terecht kwam.

Maandagmorgen werden de sluizen in Nieuwpoort namelijk open gezet om het overvloedige regenwater van afgelopen weekend richting zee te leiden. Het lichaam is allicht op die manier afgedreven richting Nieuwpoort. Het lichaam is intussen geïdentificeerd. Volgens het parket gaat het om een 44-jarige man uit Nieuwpoort. Hij was sinds 9 januari vermist. Alles wijst in de richting van zelfdoding.

(BB)

De hulpdiensten rukten meteen uit, maar konden enkel het overlijden van het slachtoffer vaststellen. Het lichaam werd uit het water gehaald door duikers van de brandweer. Politie en parket zijn een onderzoek gestart. Het is goed mogelijk dat het slachtoffer elders in het kanaal in het water terecht kwam.Maandagmorgen werden de sluizen in Nieuwpoort namelijk open gezet om het overvloedige regenwater van afgelopen weekend richting zee te leiden. Het lichaam is allicht op die manier afgedreven richting Nieuwpoort. Het lichaam is intussen geïdentificeerd. Volgens het parket gaat het om een 44-jarige man uit Nieuwpoort. Hij was sinds 9 januari vermist. Alles wijst in de richting van zelfdoding.(BB)