189 Vechters, mensen die ooit de diagnose kanker kregen en gezamenlijk de eerste ronde afleggen, schreven zich in en genoten een gans weekend van allerlei verwen-activiteiten. 77 teams zorgden ervoor dat wandelaars en lopers 24 uur in naam van hun team in beweging bleven. 3815 deelnemers wandelden en liepen 24 uur de longen uit hun lijf.

Samen bracht dit 117.149,50 euro op voor de Stichting tegen Kanker! Voorzitter Sylvie Van Maldegem: "We zijn gestart met meer teams, meer vechters, meer geld op de teller, en dat was al een oppepper om te starten. Ondanks de regen van zondag ben ik iedereen onwaarschijnlijk dankbaar voor dit prachtige eindbedrag."

189 Vechters, mensen die ooit de diagnose kanker kregen en gezamenlijk de eerste ronde afleggen, schreven zich in en genoten een gans weekend van allerlei verwen-activiteiten. 77 teams zorgden ervoor dat wandelaars en lopers 24 uur in naam van hun team in beweging bleven. 3815 deelnemers wandelden en liepen 24 uur de longen uit hun lijf.Samen bracht dit 117.149,50 euro op voor de Stichting tegen Kanker! Voorzitter Sylvie Van Maldegem: "We zijn gestart met meer teams, meer vechters, meer geld op de teller, en dat was al een oppepper om te starten. Ondanks de regen van zondag ben ik iedereen onwaarschijnlijk dankbaar voor dit prachtige eindbedrag."