‘Leven in Komen’ in het nieuw

Chantal Bertouille is tevreden met het vernieuwde magazine.© CL
Chantal Bertouille is tevreden met het vernieuwde magazine.© CL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

‘Leven in Komen’, het infomagazine dat alle inwoners met de regelmaat van de klok in de bus krijgen, wordt in een nieuw en vooral jong jasje gestoken. “We richten ons op de jeugd en geven hen tips over hoe ze hier de vakantieperiode zo leuk mogelijk kunnen spenderen”, klinkt het bij een tevreden Chantal Bertouille (66).

Het magazine is een bekende publicatie in de grensgemeente. Voorzien van de nodige combinatie aan informatie en publiciteit, zorgt het ervoor dat de Komenaars de vinger aan de pols kunnen houden. “Al moeten we ook durven toegeven dat het magazine een wel erg oubollig imago had weten op te bouwen!” Chantal, gemeenteraadslid en verantwoordelijk voor de uitgave van het drukwerk, besloot dan ook het geheel te voorzien van een jeugdige toets.

“Met de vakantie die ondertussen is aangebroken, kijken heel wat van onze jongeren opnieuw aan tegen een vakantieperiode in eigen gemeente. Met ‘Leven in Komen’ gaan we jeugd dan ook overladen met tips over hoe ze een zo leuk mogelijke vakantie kunnen beleven. Ze gaan er kennis maken met de verschillende organisaties, we gaan ze wegwijs maken in de talrijke activiteiten die we in juli en augustus organiseren en we gaan op die manier ook de kloof tussen jong en oud wat kleiner maken.”

‘Leven in Komen’ wordt op 4.000 exemplaren verdeeld via een volledig netwerk aan jeugdhuizen en organisaties.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier