Corona zette een domper op de feestvreugde van de Lentekermis, die op zaterdag 28 maart zou starten. Geen snoepbedelingen, geen bonnetjes voor ritjes... Maar stad Wervik bleef niet bij de pakken zitten en zal de Lentekermis online opzetten.

"Vanaf zaterdag 28 maart zal je op www.wervik.be/lentekermis heel wat tips vinden om thuis een lentekermis te bouwen", zegt schepen van Feestelijkheden Sonny Ghesquière. "Eendjes vissen? Schieten? De rups of draaimolen? Heerlijke oliebollen..

Onze stad toont hoe je thuis pret kan beleven. Bovendien kan je elke dag leuke prijzen winnen. Aan de hand van verschillende wedstrijden op de website en sociale media ga je ook niet met lege handen naar huis."

Corona zette een domper op de feestvreugde van de Lentekermis, die op zaterdag 28 maart zou starten. Geen snoepbedelingen, geen bonnetjes voor ritjes... Maar stad Wervik bleef niet bij de pakken zitten en zal de Lentekermis online opzetten."Vanaf zaterdag 28 maart zal je op www.wervik.be/lentekermis heel wat tips vinden om thuis een lentekermis te bouwen", zegt schepen van Feestelijkheden Sonny Ghesquière. "Eendjes vissen? Schieten? De rups of draaimolen? Heerlijke oliebollen.. Onze stad toont hoe je thuis pret kan beleven. Bovendien kan je elke dag leuke prijzen winnen. Aan de hand van verschillende wedstrijden op de website en sociale media ga je ook niet met lege handen naar huis."