Lentedrink voor inwoners van Groot-Dentergem

© iStock
Redactie KW

Op zondag 22 maart organiseert het gemeentebestuur voor de tweede keer een Lentedrink voor alle inwoners van Groot-Dentergem. Vorig jaar was dat met ruim 800 aanwezigen alvast een groot succes.

Het gemeentebestuur biedt een gratis receptie aan en de Lentedrink vindt plaats van 11 tot 13 uur, aan het plein voor het gemeentehuis. Het is een initiatief om mensen samen te brengen met een drankje en een sfeervol optreden. Het wordt een gratis feestelijke receptie met een live optreden van The Puppeteers.

Vorig jaar werd het optreden van De Kemels alvast gesmaakt, want er was heel wat sfeer en ambiance. Voor de kinderen is er animatie, een schminkstand en een mini-kapsalon en er komen springkastelen. Voor elk wat wils dus.

Tijdens de receptie wordt de drank geserveerd in glazen flesjes en herbruikbare plastieken bekers. De organisatie vraagt ieders medewerking om de bekers terug naar de bar te brengen zodat ze kunnen afgewassen en opnieuw gebruikt worden.

Te voet of met de fiets

Men doet ook een oproep aan de inwoners om zo veel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Naast de kerk zal een extra fietsparking worden voorzien. Wie toch met de wagen komt, kan zich parkeren aan de parking van All-Drain (naast het JOC in de Wontergemstraat).

Bij slecht weer wordt de gratis receptie verplaatst naar het Jeugd- en Ontmoetingscentrum in Wontergemstraat 7. Indien dat het geval zou zijn, wordt dat vooraf zeker aangekondigd. (BB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier