Lennikse kapper wint auto met wedstrijd van Carin Haircosmetics

We zien de winnaars, beide CEO's en verdeler Luc Vandesompel.©Jeffrey Roos Jeffrey Roos
We zien de winnaars, beide CEO's en verdeler Luc Vandesompel.©Jeffrey Roos Jeffrey Roos
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Het zijn harde tijden voor de kappers, maar ook voor de groothandelaars. Het Middelkerkse bedrijf Carin Haircosmetics zorgde echter voor een lichtpuntje door een Fiat 500 Rockstar ter waarde van 14.000 euro te verloten onder haar klanten.

“Het zijn moeilijke tijden voor de beautysector”, vertelt Wouter Vande Velde, samen met Manfred Lombrez, CEO van het Middelkerkse bedrijf. “Net daarom wilden we graag voor een moment zorgen om alle zorgen even opzij te zetten. Wij leveren onze producten aan kappers en ook voor ons is het niet altijd even gemakkelijk geweest.”

Vreemd jaar

De eer viel de 57-jarige Herman Laleman uit Lennik te beurt. “Ik ben al 34 jaar kapper en klant bij Carin”, vertelt een euforische Herman. “Begin oktober plaatste ik er mijn bestelling. Ik kocht er simpelweg vier bidons professionele shampoo en vulde op aanraden van mijn vrouw Nancy het formulier in. Dat we nu met de auto huiswaarts mogen rijden, zorgt toch voor een mooi afsluitmoment van dit vreemde jaar.”

De actie liep van 14 september tot 26 november. Elke klant kreeg bij aankoop van een promotiepakket een uniek wedstrijdformulier met enkele vragen op. Uit een 500-tal deelnemende kapsalons werd op maandag 7 december het winnende lot getrokken. (JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.