Lendelede pakt uit met Car Watch

Cultuurbeleidscoördinator Wim Dierick zit al klaar voor de Car Watch. © Frank
Redactie KW

Van 10 tot 12 juli wordt de parking van het DOC in Lendelede omgetoverd tot een drive-in cinema waar je vanuit jouw auto naar een film naar keuze kan kijken. Snel inschrijven, is de boodschap.

“Van 10 tot 12 juli wordt de parking van het DOC omgetoverd tot een heuse drive-in die dienst doet als Car Watch”, zegt burgemeester Carine Dewaele. Je kunt er drie keer per dag vanuit jouw auto een film bekijken. De voorstellingen hebben plaats om 16, 19 en 22 uur. Er is plaats voor 24 wagens per voorstelling en de inzittenden kunnen via een ledscherm de geprogrammeerde film bekijken.”

Bij het binnenrijden met je auto ontvang je een unieke ‘Car Watch-bag’ met voldoende frisse drankjes naar keuze, een versnapering en een kleine attentie. Jouw favoriete film kies je zelf via de website van de gemeente. Per genre kan je kiezen uit 10 films.

Voor elk wat wils

De films met de meeste stemmen zullen worden vertoond. Stemmen kan nog via de webshop tot 20 juni. Uiteraard moet je ook vooraf inschrijven via diezelfde webshop op de website van de gemeente.

Vrijdag 10 juli vertoont men om 19 uur een komedie en om 22 uur een thriller. Zaterdag 11 juli is er om 16 uur een kinderfilm, om 19 uur een Vlaamse film en om 22 uur een romantische film. Zondag 12 juli speelt men om 16 uur een kinderfilm, om 19 uur een musical en om 22 uur een horrorfilm.

Per film betaal je 5 euro per persoon: 2 euro toegangsprijs en 3 euro voor de Car Watch-bag. Er mogen wel maar maximum 5 personen in één auto zitten. (IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier