Het cultcafé De Nachtwacht wil na de barre coronamaanden opnieuw optredens organiseren. "Dat gebeurt uiteraard volledig coronaproof en met respect voor afstand houden", klinkt het. "Daardoor zijn de plekken uiteraard beperkt en bij goed weer vindt alles in open lucht plaats. Als dat het geval is, kunnen de dag zelf nog extra plekjes bemachtigd worden."

Om de spits af te bijten, haalt De Nachtwacht een klepper van formaat in huis: Paul Couter is een rasgitarist en deelde in het verleden het podium met Arno bij TC Matic en ging zijn eigen weg onder de noemer Tjens Couter.

Tickets kosten 5 euro. Vooraf reserveren via de Facebookpagina of in het café zelf.

Alle info vind je hier.

Het cultcafé De Nachtwacht wil na de barre coronamaanden opnieuw optredens organiseren. "Dat gebeurt uiteraard volledig coronaproof en met respect voor afstand houden", klinkt het. "Daardoor zijn de plekken uiteraard beperkt en bij goed weer vindt alles in open lucht plaats. Als dat het geval is, kunnen de dag zelf nog extra plekjes bemachtigd worden."Om de spits af te bijten, haalt De Nachtwacht een klepper van formaat in huis: Paul Couter is een rasgitarist en deelde in het verleden het podium met Arno bij TC Matic en ging zijn eigen weg onder de noemer Tjens Couter.Tickets kosten 5 euro. Vooraf reserveren via de Facebookpagina of in het café zelf.Alle info vind je hier.