Wie van Roeselare afkomstig is, kent ongetwijfeld Hamburgers André wel. André Devolder stond tientallen jaren met zijn kraam aan het station. Zijn hamburgers waren vooral in het weekend, na een avondje stappen, voor heel wat mensen een vaste afspraak.

Dat André er in 2011 plots mee ophield was dan ook een groot gemis voor velen. Nu nog wordt vaak gesproken over de 'hamburgers van André'. Nu is er goed nieuws voor de fans van een hamburger. De zoon van André, James, zal de hamburgers opnieuw volgens het originele recept bereiden. In totaal gaat het om een 20-tal verschillende soorten hamburgers, opnieuw op de grill gebakken. De hamburgers zullen wel niet meer aan het station, maar in Jimmy's Fritshop te verkrijgen zijn. Bijna hetzelfde.

Dat gebeurt niet zomaar want met de verkoop van de hamburgers wordt 'Refuse to sink' gesteund.

Je vindt de hamburgers tijdens het Batjesweekend in de Zuidstraat. Vanaf 29 juni kun je elke zaterdagavond bij Jimmy's Fritshop terecht.

(TD)

Wie van Roeselare afkomstig is, kent ongetwijfeld Hamburgers André wel. André Devolder stond tientallen jaren met zijn kraam aan het station. Zijn hamburgers waren vooral in het weekend, na een avondje stappen, voor heel wat mensen een vaste afspraak.Dat André er in 2011 plots mee ophield was dan ook een groot gemis voor velen. Nu nog wordt vaak gesproken over de 'hamburgers van André'. Nu is er goed nieuws voor de fans van een hamburger. De zoon van André, James, zal de hamburgers opnieuw volgens het originele recept bereiden. In totaal gaat het om een 20-tal verschillende soorten hamburgers, opnieuw op de grill gebakken. De hamburgers zullen wel niet meer aan het station, maar in Jimmy's Fritshop te verkrijgen zijn. Bijna hetzelfde. Dat gebeurt niet zomaar want met de verkoop van de hamburgers wordt 'Refuse to sink' gesteund. Je vindt de hamburgers tijdens het Batjesweekend in de Zuidstraat. Vanaf 29 juni kun je elke zaterdagavond bij Jimmy's Fritshop terecht. (TD)