Leerlingen vieren samen slotmoment van de Klimaatbende in Waregem

Alle leerlingen van de deelnemende scholen verzamelden samen rond het MOS-logo (Milieuzorg Op School). © LV
Levi Verbauwhede
Levi Verbauwhede Medewerker KW

Op donderdag 12 mei vond het slotmoment van de Klimaatbende 2021-2022 plaats in CC De Schakel in Waregem. Alle leerlingen van de deelnemende scholen verzamelden samen rond het MOS-logo (Milieuzorg Op School). Daarna genoten de kinderen en leerkrachten van de klimaatshow van Trimuztache met Steef Coorevits, Yves Bondue en Carlos Decoene.

Stad Waregem bedankte alle leerlingen die zich dit schooljaar voor het klimaat hebben ingezet. In de klas werd namelijk een heel jaar lang regelmatig gewerkt rond duurzaam omgaan met energie, isoleren, CO2-uitstoot en andere thema’s met betrekking tot milieu en natuur.

De klassen die zich dit jaar hard hebben ingezet als lid van de Klimaatbende 2021-2022 zijn de vierde leerjaren van SBS Sint-Eloois-Vijve en VBS De Jager, de vijfde leerjaren van SBS Guido Gezelle en SBS Stebabelei, de twee klassen van Zonneburcht, het vijfde en zesde leerjaar uit het GO Biezebos en de zesde leerjaren van VBS Keukeldam, GO Talentensprong, VBS Sint-Petrus, VBS Beveren-Leie en VBS Nieuwenhove. Binnen enkele weken geven de leerlingen de fakkel door aan de volgende klas.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.