Rustig uitbollen werd het echter nog niet, want de leerlingen van het 5de en het 3de leerjaar van basisschool Go! Ter Molen brachten om 14.00 uur nog een laatste verrassingsbezoek aan Marc, die 50 jaar trouwe dienst achter de rug heeft. Om de twee weken gaan de leerlingen van het 5de en het 3de leerjaar nieuwe boeken halen bij de plaatselijk bib en dankzij Marc, die altijd klaar stond met raad en daad, kon dit blijven gebeuren.

De leerlingen brachten vrijdag niet alleen hun materiaal binnen, maar hadden ook iets speciaal voor hem in petto. De kinderen van het 5de schonken Marc een zelfgeschreven gedicht onder het thema Boek, Bib en Pensioen en de kinderen van het 3de hadden in hetzelfde thema illustraties getekend en ingekleurd. Een lekkere fles wijn van de school mocht hij ook meenemen vanavond. "Ik ben aangenaam verrast. Ik zal deze gedichten en tekeningen vanaf nu eens op mijn gemak kunnen doornemen. Ik ga ook heel graag op reis en dit zal dan waarschijnlijk daar gebeuren", lacht Marc.

(NV)

Rustig uitbollen werd het echter nog niet, want de leerlingen van het 5de en het 3de leerjaar van basisschool Go! Ter Molen brachten om 14.00 uur nog een laatste verrassingsbezoek aan Marc, die 50 jaar trouwe dienst achter de rug heeft. Om de twee weken gaan de leerlingen van het 5de en het 3de leerjaar nieuwe boeken halen bij de plaatselijk bib en dankzij Marc, die altijd klaar stond met raad en daad, kon dit blijven gebeuren. De leerlingen brachten vrijdag niet alleen hun materiaal binnen, maar hadden ook iets speciaal voor hem in petto. De kinderen van het 5de schonken Marc een zelfgeschreven gedicht onder het thema Boek, Bib en Pensioen en de kinderen van het 3de hadden in hetzelfde thema illustraties getekend en ingekleurd. Een lekkere fles wijn van de school mocht hij ook meenemen vanavond. "Ik ben aangenaam verrast. Ik zal deze gedichten en tekeningen vanaf nu eens op mijn gemak kunnen doornemen. Ik ga ook heel graag op reis en dit zal dan waarschijnlijk daar gebeuren", lacht Marc. (NV)