Leerlingen GBS bedanken de zorgsector in Wevelgem

De leerlingen van de gemeentelijke basisschool wilden aan het eind van dit uitzonderlijk jaar hun warme hart laten zien. Dat deden ze elk op hun manier, zo wandelden de kleuters op een zonnige donderdagnamiddag naar woonzorgcentrum Elckerlyc waar ze een zang en dansje ten beste gaven voor de inwoners en het zorgpersoneel.

De kleuters dansten voor de bewoners.© SL
De kleuters dansten voor de bewoners.© SL

De kinderen van GBS afdeling Hoogstraat maakten er deze week een extra warme week van. Een filmpje waarbij de peuters en eerste kleuters hun nieuwjaarsbrief opzeggen wordt bezorgd wordt aan de woonzorgcentra. De kinderen van het tweede en derde kleuter verrasten de inwoners van WZC Elckerlyc op donderdagnamiddag met een lied en een dans.

lichtjeshart

“Ook de kinderen van de lagere school laten hun warm hart zien”, zegt juf Esmé Verhaegen. “De eerste graad lager maakt een lichtjeshart op vrijdagochtend 11 december op de speelplaats. Dit lichtjeshart is bedoeld voor alle mensen die ze graag zien en nu meer dan anders moeten missen en als bedanking voor de zorgsector.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De tweede graad lager maakt een filmpje met eindejaarswensen. Ook dit filmpje wordt aan de woonzorgcentra bezorgd. En de derde graad tenslotte maakt wenskaarten voor de bewoners en personeelsleden van de woonzorgcentra.”

(SLW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.