"Ensorinstituut zit mee in het project", vertelt Caroline Elias. "We willen propaganda voeren om aan te tonen dat kunst belangrijk is. Met kunst kan heel veel bereikt worden en dat willen we ook aan onze leerlingen tonen. Met onze optocht door de straten starten we eigenlijk de propaganda rond The Cristal Ship op, in het teken van de kunst."

The Crystal Ship is een evenement rond kunst in de openbare ruimte in Oostende. Kunstenaars uit alle uithoeken van de wereld creëren er gigantische muurschilderingen en vormen zo een artistiek parcours door de Oostendse binnenstad. DE vierde editie van 'The Crystal Ship' start op zaterdag 13 april en loopt tot maandag 22 april op diverse locaties in Oostende.

(JRO)

"Ensorinstituut zit mee in het project", vertelt Caroline Elias. "We willen propaganda voeren om aan te tonen dat kunst belangrijk is. Met kunst kan heel veel bereikt worden en dat willen we ook aan onze leerlingen tonen. Met onze optocht door de straten starten we eigenlijk de propaganda rond The Cristal Ship op, in het teken van de kunst."The Crystal Ship is een evenement rond kunst in de openbare ruimte in Oostende. Kunstenaars uit alle uithoeken van de wereld creëren er gigantische muurschilderingen en vormen zo een artistiek parcours door de Oostendse binnenstad. DE vierde editie van 'The Crystal Ship' start op zaterdag 13 april en loopt tot maandag 22 april op diverse locaties in Oostende.(JRO)