Leden van TC Bosterhout genieten opnieuw van een spelletje tennis

© WD
Redactie KW

Onder een stralende zon was er opnieuw bedrijvigheid op de courts van de Meulebeekse tennisclub. Siebe Commeene en Emma Vandeputte zijn twee leden die deze namiddag met zichtbaar plezier een balletje sloegen.

“Het is toch wel twee maanden geleden dat we getennist hebben”, aldus Siebe Commeene, die student handelswetenschappen is. “Ik heb het wel gemist maar vond in fiets een zeer goed alternatief voor het racket. Samen met Emma was ik aan het trainen voor het dubbeltornooi dat we samen gingen betwisten. Ik denk dit met 400 koppels het grootste is in Vlaanderen. Toen het tornooi door de coronacrisis werd stopgezet, hadden we nog niet moeten spelen, spijtig. Ook de interclubs gaan niet door en daar had ik mij bij de club om studieredenen als reserve opgegeven”.

Alle veiligheidsmaatregelen in acht

Emma Vandeputte is aan haar vijfde jaar geneeskunde bezig. “Ik speel wel voor de club in de interclub”, pikt de jonge dame in. “Misschien zal er nog wel een tornooi of een interclub doorgaan maar dat is nu nog niet zeker. Als dat wel gebeurt, zullen we er vast en zeker bij zijn. Voor mij is tennis toch wel een goede ontspanning tijdens mijn studies. Het zal zeker niet bij dit ene spelletje blijven. Wij nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht in open lucht. De binnenbanen zijn afgesloten en het clubhuis is afgesloten. Dat geeft niet, wij zijn reeds superblij dat we opnieuw ons favoriete spelletje mogen spelen”. (WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier