Leden van fotoclub Westhoek toonden hun mooiste foto’s

Het bestuur van de fotoclub, Willy Meerschaert (voorzitter), Ludo Tyteca (secretaris), Marleen Blieck en Etienne Ocquet (bestuursleden) omringd door enkele leden van de club die hun werken tentoonstelden. © JT
Redactie KW

In het Pinksterweekend kon iedereen die van mooie foto’s houdt genieten van een gratis bezoek aan de tweejaarlijkse tentoonstelling van de Koninklijke Fotoclub Westhoek.

Opnieuw stelden een twintigtal leden hun mooiste foto’s tentoon in het Spaans Paviljoen in Veurne. De meer dan 350 bezoekers konden genieten van een gevarieerd aanbod van foto’s van verschillende onderwerpen. Er waren thema’s terug te vinden zoals macrofotografie, natuurfoto’s, modellenfotografie, landschapsfoto’s en foto’s uit verre reizen.

De 72 kleur- en zwartwitfoto’s werden mooi ingekaderd en speciaal belicht zodat er van alle details te genieten viel. Dit jaar ontving de fotoclub de trofee van de culturele raad van Veurne om haar bijdrage om Veurne op socio-cultureel gebied te promoten.

Geïnteresseerden die graag fotograferen worden met open armen ontvangen. Alle info is te vinden op http://www.fotoclubwesthoek.be/ – info@fotoclubwesthoek.be of op de facebook pagina ‘fotoclubwesthoek’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier