Leander Dendoncker (25) bracht een groot deel van zijn jeugd door in Passendale en bewaart dan ook veel goede herinneringen aan het kaasdorp. Samen met zijn broer kwam hij op het idee om tablets te schenken aan het woonzorgcentrum Sint-Jozef. Op die manier kunnen de bewoners contacten houden met hun dierbaren. De bewoners krijgen via de tabets ook de kans om in de toekomst de technologie aan te leren voor het dagelijks gebruik.

Naast de tablets wil de Rode Duivel ook investeren in beschermingsmateriaal voor de medewerkers, zodat ze hun job veilig kunnen uitoefenen. Voetbal betekent heel veel voor Leander, maar gezondheid en familie komen, zeker in deze moeilijke tijden, op de eerste plaats.

(NVZ)

Leander Dendoncker (25) bracht een groot deel van zijn jeugd door in Passendale en bewaart dan ook veel goede herinneringen aan het kaasdorp. Samen met zijn broer kwam hij op het idee om tablets te schenken aan het woonzorgcentrum Sint-Jozef. Op die manier kunnen de bewoners contacten houden met hun dierbaren. De bewoners krijgen via de tabets ook de kans om in de toekomst de technologie aan te leren voor het dagelijks gebruik. Naast de tablets wil de Rode Duivel ook investeren in beschermingsmateriaal voor de medewerkers, zodat ze hun job veilig kunnen uitoefenen. Voetbal betekent heel veel voor Leander, maar gezondheid en familie komen, zeker in deze moeilijke tijden, op de eerste plaats. (NVZ)