Leah Bien uit Roeselare zingt ‘Let Your Body Move’

Corona of niet, maar Leah Bien zat niet stil en bracht een nieuwe single uit. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het zijn moeilijke maanden voor artiesten, maar toch zitten vele artiesten niet stil. Ook Leah Bien uit Roeselare besloot een nieuw nummer uit te brengen. Geniet van ‘Let Your Body Move’.

Leah Bien geeft het toe : “Momenteel is het voor alle artiesten een moeilijke periode met heel weinig mogelijkheden om op te treden. Normaal werk ik op jaarbasis 150 optredens af, maar nu is het heel stil. De bedoeling was om voor de zomer nog een full-cd uit te brengen met als titel ‘Let Your Body Move’. Mijn nieuwe swingende single zou een gelijkaardige titel dragen. Helaas kon ik dat voor de zomer niet realiseren wegens de maatregelen rond het coronavirus.”

Leah Bien zat toch niet stil en werkte met man en macht aan een nieuwe single, die in ons land en in Nederland uitkomt. “Het nieuwe liedje heeft een Spaans temperament en wil de swingende voorbode zijn van het fullalbum, waarop twaalf prachtige nummers zullen te vinden zijn. De meeste van die nieuwe liedjes zullen wel heel temperamentsvol en dansbaar zijn. ‘Let Your Body Move’ is een Engelstalig nummer, met een stukje Spaanse tekst in. Het nummer is terug te vinden op alle muzieksites, zoals i-Tunes, spotify, Deezer, Tunify, enz.. en ook in alle horeca-muzieksystemen. De productie en het arrangement was in handen van Heko Selection uit Passendale. We hopen dat we het hit karakter van de vorige productie ‘The Rhythm of Life’ kunnen overtreffen. Met dat nummer bereikten we 100.000 streams op Spotify.” Gelijktijdig bracht Leah Bien ook een fantastische discomedley uit, die ‘The All Time Greatest’ van Barry White, Marianne Rosenberg, Los Bravos en Lee Towers samenbrengt. Volgens Leah Bien is het een ware knaller van format, die begint met ‘The First’, ‘My Last’, ‘My Everything’, doorgaat met ‘Ich Bin Wie Du’ ( maar in het Engels gebracht) en naar ‘Black is Black’ om te eindigen in een wervelende ‘I Can See Clearly Now’. Leah Bien hoopt in de maand augustus toch nog op kleine events te kunnen staan om haar nieuwe single en andere songs te brengen. (PADI)

De single is te downloaden via talrijke streamingsplatformen.

Leah Bien uit Roeselare zingt 'Let Your Body Move'

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.