Naar aanleiding van het coronavirus worden vanaf zaterdag 14 maart 2020 de een aantal maatregelen genomen met betrekking tot de dagelijkse Last Postplechtigheid om 20.00 uur onder de Menenpoort te Ieper:

* De plechtigheid wordt tot het strikte minimum beperkt, nl. uitsluitend het blazen van de Last Post ter ere van de gevallen soldaten van het Gemenebest.

* Er wordt GEEN PUBLIEK toegelaten en we vragen aan iedereen om niet aanwezig te zijn.

Deze maatregelen werden in samenspraak met de Stad Ieper en de Commonwealth War Graves Commission (CWGC) genomen en zullen van kracht blijven zolang als nodig.

De Last Post Association dankt iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Voor meer info: www.lastpost.be

Due to the coronavirus and until further notice, the Last Post Ceremony will take place each evening without public. / Omwille van het coronavirus zal de Last Postplechtigheid tot nader bericht plaats hebben zonder publiek.

Geplaatst door Last Post Ieper op Zaterdag 14 maart 2020
Naar aanleiding van het coronavirus worden vanaf zaterdag 14 maart 2020 de een aantal maatregelen genomen met betrekking tot de dagelijkse Last Postplechtigheid om 20.00 uur onder de Menenpoort te Ieper:* De plechtigheid wordt tot het strikte minimum beperkt, nl. uitsluitend het blazen van de Last Post ter ere van de gevallen soldaten van het Gemenebest.* Er wordt GEEN PUBLIEK toegelaten en we vragen aan iedereen om niet aanwezig te zijn.Deze maatregelen werden in samenspraak met de Stad Ieper en de Commonwealth War Graves Commission (CWGC) genomen en zullen van kracht blijven zolang als nodig.De Last Post Association dankt iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.Voor meer info: www.lastpost.be