Landelijke Gilde en KVLV Boezinge organiseren wintersmultocht op Valentijnsdag

De organisatoren van de wintersmultocht met v.l.n.r.: Hilde Deraedt, Rik Vandewalle, Marijke Vanderschaeghe, Wim Provoost, Hilde Delputte, Marnik Leeman, Martine Vandekerckhove, Marc Heughebaert, Marianne Bruneel, Dirk Pattyn en Conny Deraedt. (foto RLa)
Redactie KW

De Landelijke Gilde en de KVLV van Boezinge organiseren op vrijdag 14 februari al voor de 14de keer een wintersmultocht.

“De wandeltocht van ongeveer zes kilometer langs sfeervolle landelijke wegen vertrekt opnieuw in het ontmoetingscentrum Ten Vrielande”, vertelt Marc Heugebaert van de Landelijke Gilde. “Voor de 14de uitgave, die plaatsvindt op Valentijnsdag 14 februari, hopen we weer rond de 500 deelnemers te kunnen inschrijven. Onderweg zijn een drietal haltes voorzien, waar leden of sympathisanten van onze verenigingen voor soep, aperitief en opwarmertjes zorgen.”

“Bij aankomst worden beenhesp, groentjes en frietjes geserveerd in de start- en aankomstplaats. Je kan starten van 18.30 tot 20.30 uur en de keuken zal open zijn tot 23.30 uur. Je draagt best een fluojasje en brengt beter een lamp mee. Ook niet-wandelaars zijn welkom om een hapje te eten.”

Inschrijven kan door overschrijving op het rekeningnummer BE29 7380 3435 1964. Deelname bij voorinschrijving tot 10 februari bedraagt voor volwassenen 19 euro, kinderen tot 12 jaar betalen 10 euro. Nadien kan het ook nog aan respectievelijk 21 en 12 euro. Tijdig inschrijven is dus de boodschap. (RLa)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier