De firma Gardec, gespecialiseerd in reparaties van boten, zal de boot om 20 uur van de Damse Vaart over de dam tillen, zodat het via de ringvaart naar het droogdok kan varen. De dam tussen de Noorweegse Kaai en Damse Vaart-Zuid zal voor die spectaculaire klus afgesloten zijn voor alle verkeer en dat tot 6 uur 's morgens. De boot keert twee weken later terug.

De Lamme Goedzak krijgt elke vijf jaar een onderhoudsbeurt. Vanaf volgend jaar heeft de boot trouwens nieuwe eigenaars: Frederic Vanhove en Wendy Govaerts uit Knokke-Heist nemen het roer letterlijk over van Christiaan Claeys.

De firma Gardec, gespecialiseerd in reparaties van boten, zal de boot om 20 uur van de Damse Vaart over de dam tillen, zodat het via de ringvaart naar het droogdok kan varen. De dam tussen de Noorweegse Kaai en Damse Vaart-Zuid zal voor die spectaculaire klus afgesloten zijn voor alle verkeer en dat tot 6 uur 's morgens. De boot keert twee weken later terug.De Lamme Goedzak krijgt elke vijf jaar een onderhoudsbeurt. Vanaf volgend jaar heeft de boot trouwens nieuwe eigenaars: Frederic Vanhove en Wendy Govaerts uit Knokke-Heist nemen het roer letterlijk over van Christiaan Claeys.