Laatste nacht Koala Klub in Bissegem

Het pop-up dans- en feestconcept Koala Klub in het centrum van Bissegem opent op zaterdagavond 1 juni om 21 uur voor de laatste keer de deuren.

© (Foto EDB)

Het pop-up concept startte op 2 februari en duurde vier maanden. “Dat het weer bruiste in Bissegem is het minste wat je kan zeggen”, aldus zaakvoerder Jeldrik D’Haene (31), die ook zaakvoerder is van het naast het pand gelegen café met feestzaal ’t Koningshof. “Dat was uiteindelijk de bedoeling. Cijfers geven is wat moeilijk, maar het is altijd heel druk geweest”, stelt Jeldrik. “We organiseerden zelf in totaal 18 events maar de locatie werd ook nog verhuurd voor privé- en andere fuiven.”

Chaos

Koala Klub sluit zaterdag af met ‘Chaos’, een retro-concept met dj’s Jacky Fresh, Mario en David Latour. “Het concept ‘Koala Klub’ blijft alvast bestaan, maar waar en wanneer staat nog niet vast”, zegt Jeldrik. “Ik heb ook een feestzaal die we kunnen gebruiken om iets te organiseren met Koala. Dit kan een eenmalig event worden, maar wie weet kunnen we volgend jaar in het zelfde pand en tijdens dezelfde periode opnieuw een pop-up organiseren. Als je ziet hoeveel mensen opnieuw de weg vonden naar Bissegem en welke top-dj’s in verschillende genres samen werkten, is dit zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben ook onze residents Fragiel, Caliente en Clerkie dankbaar!”

De deuren van Koala Klub gaan voor de laatste keer open op zaterdag 1 juni van 21 uur tot 5 uur.

(EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.