"Als de mensen niet meer naar mijn zaak mogen komen, dan ga ik naar hen", zegt Kenneth Soete. "Mijn zaak is pas drie maanden open. Ik sta hier zogezegd toch met mijn vingers te draaien. Dit is de ideale gelegenheid om thuis van karaoke te proeven."

Dat kan via de Facebookpagina van De Pitch. Langs die weg kan je deelnemen en verzoeknummers aanvragen. "Deze liedjes zend ik dan uit, waarbij ik ook meezing. De deelnemers kunnen me horen en zien zingen. De bedoeling is dat men thuis meezingt. Ik hoop dat dit effectief gebeurt", lacht de zaakvoerder.

Het is een leuk tijdverdrijf voor gezinnen in deze zware periode. De eerste editie was een succes: er waren 659 streams en een 100-tal reacties. De online karaoke vindt tot het einde van de coronacrisis elke maandag om 20 uur plaats. Meedoen kan via www.facebook.com/Pitchsing.

(CHH)

"Als de mensen niet meer naar mijn zaak mogen komen, dan ga ik naar hen", zegt Kenneth Soete. "Mijn zaak is pas drie maanden open. Ik sta hier zogezegd toch met mijn vingers te draaien. Dit is de ideale gelegenheid om thuis van karaoke te proeven." Dat kan via de Facebookpagina van De Pitch. Langs die weg kan je deelnemen en verzoeknummers aanvragen. "Deze liedjes zend ik dan uit, waarbij ik ook meezing. De deelnemers kunnen me horen en zien zingen. De bedoeling is dat men thuis meezingt. Ik hoop dat dit effectief gebeurt", lacht de zaakvoerder. Het is een leuk tijdverdrijf voor gezinnen in deze zware periode. De eerste editie was een succes: er waren 659 streams en een 100-tal reacties. De online karaoke vindt tot het einde van de coronacrisis elke maandag om 20 uur plaats. Meedoen kan via www.facebook.com/Pitchsing. (CHH)