La Brasa opent opnieuw zomerbar in Langemark

© KPL
Redactie KW

Langemark-Poelkapelle krijgt deze zomer twee zomerbars. Op vrijdag 12 juli opent Pomalo in Sint-Juliaan de deuren en nu maakte ook La Brasa bekend dat het opnieuw uitpakt met een zomerbar.

Zomerbar La Brasa in de Diksmuidestraat in Langemark stond vorige zomer plots in het middelpunt van de belangstelling toen bleek dat voormalig schepen Frank Gheeraert er aanwezig was op een naaktfeestje en nadien gechanteerd werd met die foto’s. Lange tijd zag het er dan ook naar uit dat het restaurant dit jaar niet zou uitpakken met een zomerbar, maar donderdag maakten de uitbaters bekend dat die er toch komt. “Vanaf donderdag 11 juli openen wij onze zomerbar“, klinkt het. “Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan iedereen vanaf 12 uur terecht in ons restaurant of op ons terras.”

De gemeente Langemark-Poelkapelle krijgt deze zomer zo twee zomerbars op nauwelijks enkele kilometers van elkaar. Eerder maakten Tommy Dereyne en Delphine Deltombe al bekend dat ze zomerbar Pomalo zullen openen in de tuin van voormalig café ‘t Westland in Sint-Juliaan.

(KPL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.