KWB Zandvoorde haalt voor 25ste keer kerstbomen op

We herkennen vooraan v.l.n.r.: Filip Casier, Erik Vanhoutte en Dominiek Deroo. Achteraan zien we Eddy Blomme, Bart Vandenabeele, Rebecca Gunst, Sanctorum Moor en Daniel Vandenberghe. © JRO
Redactie KW

Voor de 25ste keer stonden de vrijwilligers van KWB Zandvoorde opnieuw paraat om de Zandvoordenaars met open armen te ontvangen op het kerkplein.

Jaarlijks organiseert de vereniging een kerstboomophaling, maar eigenlijk is het meer een gezellig samenzijn. Zandvoordenaars die willen genieten van een natje en een droogje kunnen er hun kerstboom achterlaten in een container. In ruil daarvoor krijg je een bonnetje voor een consumptie. In december deelde KWB ook al kleine kerstboompjes uit aan de Zandvoordenaars die ze op hun beurt aan de gevel van hun huis hingen. “We willen dat de Zandvoordenaars ten volle kunnen genieten van de feesten”, vertelt Filip Casier. “We betreuren alleen dat we dit jaar niet konden rekenen op de stad voor een afvalcontainer. We krijgen normaal elk jaar een container ter beschikking waar de mensen vervolgens hun kerstboom in kunnen achter laten. Dit jaar kregen we een negatief advies en dat betreuren we sterk.” (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier