KWB Rekkem organiseert coronafotozoektocht

Marlien Wermersche stippelde de fotozoektocht van de KWB Rekkem uit, terwijl vader Françis de nodige tips gaf om de fotolocaties uit te zoeken. © WO
Redactie KW

Tijdens deze lockdownperiode wordt er heel wat afgewandeld en gefietst. Om het voor gezinnen plezant en uitdagend te houden, stak Marlies Wermersche (24) uit de Priester Coulonstraat een fotozoektocht in elkaar.

Op de Facebookpagina van KWB Eensgezind afdeling Rekkem kan je een bestand met een kaart van Rekkem en 18 foto’s downloaden. Het is de bedoeling om op pad te gaan en de nummers van de foto’s op de kaart te zetten. Als hulpmiddel om alle locaties van de foto’s te vinden, staan de straatnamen onderaan het document. Zo weet je waar je in Rekkem kan gaan wandelen of fietsen om alle foto’s te vinden.

Geen vast traject

“Ik maak ‘s avonds vaak een wandeling langs de Rekkemse straten, wijken en wegels. Zo kwam ik op het idee om een fotozoektocht te maken met opvallende en minder opvallende landschapselementen en details van gebouwen”, legt Marlies uit.

“De fotozoektocht verloopt niet langs een vast uitgestippeld traject. In deze coronatijden willen we niet iedereen langs dezelfde route sturen. Het is aan de fotospeurders zelf om te bepalen welke weg ze nemen en of ze de zoektocht in één keer of in meerdere keren doen.”

(CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier