KV Oostende lanceert verzamelalbum met stickers van alle ploegen

Alle reeksen komen aan bod, onder wie dus ook de elite U11. © MF
Redactie KW

Carrefour Market pakt uit met een stickeralbum in samenwerking met KV Oostende.

Vlak voor de jaarwisseling pakt KV Oostende uit met een verzamelalbum met stickers van alle ploegen, van de profs tot de jeugdreeksen. “Carrefour stelde de voorbije jaren vast dat de Belgen dol zijn op het verzamelen van stickers van de Rode Duivels, maar ook van hun lokale voetbalhelden. Zo ontstond het idee om de lokale clubs hun eigen stickeralbum te schenken, naar het voorbeeld van de alom bekende Panini-albums. Door het grote succes wordt het initiatief dit seizoen verder uitgebreid. Onze eersteklasser krijgt zo zijn eigen album met stickers van al zijn leden”, zegt Bram Keirsebilck van KV Oostende.

Van medewerkers tot ‘Stroatelopers’

“In het album komen alle ploegen aan bod, van de A-kern over de beloften tot de jeugdploegen uit de elite, provinciale en gewestelijke afdelingen. Ook de medewerkers van de KVO Academy krijgen een vermelding. KV Oostende voorziet ook een plaatsje voor het homelessteam, de zogenaamde ‘Stroatelopers’ waarvoor de club samenwerkt met Straathoekwerk Oostende”, klinkt het.

511 stickers in totaal

“Elke speler krijgt zijn eigen sticker. In totaal zijn er 511 stickers om te sparen. Per aankoopschijf van 25 euro krijgen klanten in de Carrefour Market van Oostende een zakje met 4 stickers. Bij aankoop van deelnemende producten krijgt de klant extra stickers. De deelnemende producten variëren van week tot week. De actie loopt tot 5 maart 2017. Het album is gratis voor de leden die in het album staan. Supporters betalen 2 euro. De spaaractie wordt georganiseerd met de Carrefour Market in de Alfons Pieterslaan”, aldus nog pers- en communicatieverantwoordelijke Bram Keirsebilck.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier