Zondag geeft eersteklasser KV Kortrijk thuis AA Gent partij, de wellicht laatste kans voor de Veekaa om zich te mengen in de strijd om PO I. Maar om die wedstrijd goed te kunnen voorbereiden, moeten de spelers natuurlijk wel kunnen trainen. De hevige sneeuwval van eerder deze week zorgt ervoor dat de trainingsvelden voorlopig onbespeelbaar zijn. En dus zoekt KV Kortrijk helpende handen om de terreinen op de jeugdacademie vrij te maken.

Wie zich met handschoenen, muts én sneeuwschop wel even wil uitleven op het kunstgras van de Veekaa, kan zich naar de jeugdacademie aan de Weversstraat begeven.

Heb jij momenteel even tijd om het kunstgrasveld van KVK Jeugdacademie zo snel mogelijk sneeuwvrij te helpen maken? Zo kan de A-kern van KV Kortrijk morgen voluit trainen voor hun wedstrijd van zondag! ⚽️

Geplaatst door Stad Kortrijk op Donderdag 24 januari 2019
Zondag geeft eersteklasser KV Kortrijk thuis AA Gent partij, de wellicht laatste kans voor de Veekaa om zich te mengen in de strijd om PO I. Maar om die wedstrijd goed te kunnen voorbereiden, moeten de spelers natuurlijk wel kunnen trainen. De hevige sneeuwval van eerder deze week zorgt ervoor dat de trainingsvelden voorlopig onbespeelbaar zijn. En dus zoekt KV Kortrijk helpende handen om de terreinen op de jeugdacademie vrij te maken. Wie zich met handschoenen, muts én sneeuwschop wel even wil uitleven op het kunstgras van de Veekaa, kan zich naar de jeugdacademie aan de Weversstraat begeven.