KV Kortrijk voetbalt online met KV Kotcup

Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Voetbalclub KV Kortrijk organiseert samen met Jeugdcentrum Tranzit een online voetbaltoernooi op zondag 29 maart. De winnaar mag een rondje online voetbal spelen tegen een speler van de A-kern.

“De meesten onder ons hebben het wel al gemerkt. Het leven zonder sport is toch maar saai. Om de tijd te doden organiseert KV Kortrijk samen met JC Tranzit een online FIFA 20 toernooi!”, klinkt het bij KV Kortrijk. FIFA is een online voetbalsimulatiespel waarmee je in de huid kan kruipen van bekende voetbalspelers en -clubs. Het gaat om een openbaar tornooi waar iedereen aan mag deelnemen. Esporter Arne Miechielssens beloofde alvast mee te doen, er zijn dus nog 63 beschikbare plaatsen over.

De voetbalploeg en het jeugdcentrum voorzien enkele mooie prijzen voor de winnaars. Wie de eerste plaats behaalt kan rekenen op een gesigneerd T-shirt van KV Kortrijk en vier fuiftickets voor een feestje naar keuze in het JC. Bovendien mag de winnaar zich ook nog even meten met een speler uit de A-Kern.

Het toernooi ziet eruit als een boomstructuur met twee beugels. Iedereen begint in beugel 1 (winnaars beugel). Wie wint blijft in beugel 1. Wie een wedstrijd verliest, komt terecht in beugel 2 (verliezers beugel). De verliezers van ronde 1 nemen het tegen elkaar op voor een kwalificatie naar de volgende ronde.

Info & inschrijvingen: kvk.be/nl/kvk-jc-tranzit-organiseren-kv-kotcup.

(Annelies Nollet)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier