Kuurnse wint jaarabonnement voor zwembad Kortrijk Weide

Stan en Thor met de mascotte van Kortrijk Weide samen met winnares Stefanie Vandenbussche en centrummanager Elewin Werbrouck. © LOO
Redactie KW

Naar aanleiding van de grote opening van de vijf glijbanen in het zwembad op Kortrijk Weide organiseerde Lago een kraslotjesactie. De hoofdprijs, een jaarabonnement, ging naar de 34-jarige Stefanie Vandenbussche uit Kuurne.

In de herfstvakantie gingen de vijf afgebrande glijbanen van Lago Kortrijk Weide na acht maanden herstellingswerken opnieuw open. “Daar koppelden wij graag een wedstrijd aan”, zegt centrummanager Elewin Werbrouck. “Tijdens die vakantie deelden we 7.170 ‘golden tickets’ uit, een knipoog naar de 717 meter glijplezier in ons zwembad. Met dit kraslotje konden alle bezoekers een heleboel prijzen winnen.”

De grote hoofdprijs, een jaarabonnement voor Kortrijk Weide, ging naar de 34-jarige Kuurnse Stefanie Vandenbussche. Zij kwam woensdag samen met haar zoontjes Thor en Stan de cheque ophalen. “En te denken dat we hier nog maar één keer kwamen zwemmen“, glimlacht Stefanie. “Ons geluk kan niet op!” (LOO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier