Georges was mecanicien van opleiding maar werd algauw veldwachter in Kuurne. Hij ging dan criminologie studeren in Brussel en van 1962 tot 1990 was hij in Kuurne politiecommissaris. In de beginperiode had hij enkel wijlen veldwachter Aimé Ottevaere aan zijn zijde. Het was ook nog de tijd dat iedereen iedereen kende en dat mensen met problemen gewoon bij hem thuis aanklopten. De commissaris was Member Emeritus van de Orde van de Ezel en was er een van de mannen van het eerste uur. Jarenlang was hij ook de verdeler en ambassadeur van het Ezelsbier. Bij de organisatie van Kuurne-Brussel-Kuurne was hij destijds secretaris en manusje-van alles. Naast dit alles was tuinieren zijn grote hobby.

Georges was vader van vijf kinderen: Ignace (getrouwd met Katrien Goemaere, Kortrijk), Doris (met Jean-Paul Debruyne, Bellegem), Vincent (met Sabine Mestdag, Harelbeke), Philip (met Lieve Lefevre, Kuurne) en Ivan (met Charline Bossuyt, Harelbeke). Hij had tien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen (met nog twee op komst).

De uitvaartdienst heeft op vrijdag 31 mei om 10 uur plaats in de Sint-Michielskerk in Kuurne.

(NOM)

Georges was mecanicien van opleiding maar werd algauw veldwachter in Kuurne. Hij ging dan criminologie studeren in Brussel en van 1962 tot 1990 was hij in Kuurne politiecommissaris. In de beginperiode had hij enkel wijlen veldwachter Aimé Ottevaere aan zijn zijde. Het was ook nog de tijd dat iedereen iedereen kende en dat mensen met problemen gewoon bij hem thuis aanklopten. De commissaris was Member Emeritus van de Orde van de Ezel en was er een van de mannen van het eerste uur. Jarenlang was hij ook de verdeler en ambassadeur van het Ezelsbier. Bij de organisatie van Kuurne-Brussel-Kuurne was hij destijds secretaris en manusje-van alles. Naast dit alles was tuinieren zijn grote hobby.Georges was vader van vijf kinderen: Ignace (getrouwd met Katrien Goemaere, Kortrijk), Doris (met Jean-Paul Debruyne, Bellegem), Vincent (met Sabine Mestdag, Harelbeke), Philip (met Lieve Lefevre, Kuurne) en Ivan (met Charline Bossuyt, Harelbeke). Hij had tien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen (met nog twee op komst).De uitvaartdienst heeft op vrijdag 31 mei om 10 uur plaats in de Sint-Michielskerk in Kuurne.(NOM)