Kuurne trapt De Warmste Week af met Het Warmste Feest

© BRU
Redactie KW

De Kuurnse karateclub Toukon en vzw 70-80 slaan vrijdag de handen in elkaar voor de organisatie van Het Warmste Feest in de Kubox in Kuurne. Burgemeester Francis Benoit kruipt voor de gelegenheid nog eens achter de draaitafel.

Vrijdagavond organiseren karateclub Toukon en vzw 70-80 samen Het Warmste Feest. De verenigingen krijgen daarbij de hulp van enkele ouder wiens kind diabetes type 1 heeft. Het Warmste Feest combineert een gezellig eetfestijn met een stevig dansfeest. Op het menu: hutsepot of worst met appelmoes, achter de draaitafels: burgemeester van Kuurne Francis Benoit.

De opbrengst van Het Warmste Feest gaat naar twee goede doelen, Diawareness en Het Ventiel. Inschrijven voor de maaltijd kan helaas niet meer, wie enkel wil komen dansen, is uiteraard wel nog welkom. De toegang tot de afterparty is gratis.

De gepersonaliseerde bierpot van Het Warmste Feest wordt ongetwijfeld een collectors item. Die kost slechts 5 euro, ook dat bedrag gaat naar het goede doel. Dansen kan vrijdagavond in zaal Kubox vanaf 21 uur. (BRU)